Werkzaamheden MerwerdeLingelijn

Werkzaamheden MerwerdeLingelijn
Foto: IHVG

Vanwege geplande werkzaamheden worden er van zondag 25 augustus t/m maandag 2 september vervangende bussen ingezet op twee deeltrajecten van de MerwedeLingelijn.

Tussen Dordrecht en Sliedrecht v.v. rijden er in de genoemde periode geen treinen, maar bussen. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september zijn er werkzaamheden tussen Leerdam en Geldermalsen; ook daar dan geen treinen, maar bussen.

Dordrecht-Sliedrecht

zondag 25 augustus van 1:00 tot maandag 2 september 02:30. De oorzaak is werkzaamheden. Op dit traject wordt gebruik gemaakt van vervangende bussen.nacht zaterdag 24 op zondag 25 augustus vanaf 01.00 uur: er rijden bussen tussen Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september: rijdt er elk half uur een snelbussen tussen Dordrecht, Sliedrecht Baanhoek en Sliedrecht. Reizigers van/naar Dordrecht Stadspolders kunnen gebruik maken van stadsbuslijn 3 en 5 via Dordrecht. Zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september: treinen stoppen niet in Hardinxveld Blauwe Zoom; reis van/naar Hardinxveld Blauwe Zoom met de bus vanaf Sliedrecht of vanaf Hardinxveld-Giessendam met een 30-minuten busdienst

Geldermalsen-Leerdam

vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september zijn er ook geplande werkzaamheden op het spoor. Je kunt gebruik maken van vervangende bussen die elk half uur rijden tussen Geldermalsen en Leerdam.
Er rijden dus wel gewoon treinen tussen Sliedrecht en Geldermalsen van zondag 25 augustus tot vrijdag 30 augustus. En tussen Sliedrecht en Leerdam van zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september. In Hardinxveld Blauwe Zoom stoppen in de gehele periode geen treinen (die rijden daar door); dit station wordt bediend door een bus die rijdt van Sliedrecht via Blauwe Zoom naar Hardinxveld-Giessendam. Vanaf maandag 02 september zijn de werkzaamheden gereed en zullen alle treinen weer volgens de normale dienstregeling kunnen rijden.

Zomerfeest Gorinchem 

Station Gorinchem is tijdens de Zmerfeesten dus gewoon per trein te bereiken. Tijdens de Feestweek van Gorinchem rijdt lijn 1 van dinsdag tot en met zaterdag ook in de avond met grotere bussen. Hierdoor is er veel meer capaciteit op lijn 1, waardoor ook busreizigers veilig met Qbuzz naar huis kunnen.

Meer nieuws?