538-DJ Frank Dane zoon geboren in Beatrixziekenhuis

538-DJ Frank Dane zoon geboren in Beatrixziekenhuis
Foto: Screenshot 538 film

De zoon van 538-DJ Frank Dane is in het Beatrixziekenhuis geboren. De opvolger van Edwin Evers maakte dit bekend in zijn ochtendshow.

“Mocht je in de buurt van Gorinchem wonen, en binnenkort een bevalling tegemoet zien, ga naar het Beatrixziekenhuis. Vijf-sterren de luxe. Geweldig ziekenhuis. Geweldig verzorgd daar” liet de ochtend-DJ weten in zijn programma. Vol trots vertelde hij over de geboorte van zijn zoon. Na 36 uur aan weeën kwam de kleine Ole op zaterdag 3 augustus ter wereld.

Gorinchem?

Wel was het zoeken voor de DJ waar Gorinchem ligt. De DJ die in Utrecht was kon in de buurt geen ziekenhuis vinden. Door de vakantieperiode was er in z’n regio personeelsproblemen en konden Frank Dane en zijn vriendin niet ontvangen. Wel stond de ziekenhuis van Gorinchem open om de kleine Ole ter wereld te brengen.

Omleiding

Frank Dane vertelde in zijn ochtendshow ook over zijn aankomst in Gorinchem. Toen hij over de snelweg aankwam moest hij weer terug over de snelweg door een omleiding. De omleiding had te maken met de aanrijding van een gasput bij de Texaco-tankstation op de Banneweg. Daar had een bestuurder onder invloed van lachgas de tankstation geraakt.

Meer nieuws?