Slot Loevestein genomineerd voor leukste uitje van Gelderland

Slot Loevestein genomineerd voor leukste uitje van Gelderland

De 4,5 miljoen ANWB-leden hebben Slot Loevestein genomineerd voor leukste uitje van Gelderland. Om definitief de titel te kunnen verdienen mag de rest van Nederland online zijn of haar stem uitbrengen.

Foto: Wikipedia

“Daar zijn we bijzonder trots op en laat ook de waardering voor al onze vrijwilligers en medewerkers zien.” vertelt de beheerders van Slot Loevestein. Voor de tiende keer organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincie. Dé publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB-leden. Dit jaar is Slot Loevestein genomineerd als leukste uitje in Gelderland voor 2020.

Slot Loevestein

Een dagje Slot Loevestein is een avontuurlijk bezoek aan een authentieke, bijzondere plaats, waar water, natuur en cultuur bijeen komen in een oer-Hollands verhaal. Jaarlijks lopen er 150.000 bezoekers over de toegangsbrug de vesting binnen. De thema’s vrijheid, tolerantie en recht staan centraal. En natuurlijk kent iedereen het verhaal van de spectaculaire ontsnapping van Hugo de Groot.

Stemmen

Help jij mee om deze bijzondere plek te laten winnen? Geef jouw steun aan het oer-Hollandse kasteel en maak dit het beste uitje van Gelderland! Je kunt gemakkelijk via je mobiel of computer een stem uitbrengen. Dit kan tot en met 3 november.

Meer nieuws?