A27 Hooipolder naar Gorinchem tussen 31 augustus en 2 september dicht

A27 Hooipolder naar Gorinchem tussen 31 augustus en 2 september dicht

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A27 tussen knooppunt Hooipolder en afrit (23) Werkendam in de richting van Gorinchem. Hierdoor is van zaterdag 31 augustus 21.00 uur tot maandag 2 september 2019 05.00 uur de snelweg A27 tussen knooppunt Hooipolder en afrit (23) Werkendam richting Gorinchem afgesloten voor al het verkeer.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluiting A27

Van zaterdag 31 augustus 21.00 tot maandag 2 september 05.00 zijn er afsluitingen op de snelweg A27 tussen knooppunt Hooipolder en afrit (23) Werkendam in de richting van Gorinchem:

  • Op- en afrit (20) Geertruidenberg van de A27 in de richting van Gorinchem
  • Op- en afrit (21) Hank van de A27 in de richting van Gorinchem
  • Verzorgingsplaats De Keizer en (BP) tankstation langs de A27 van de A27 in de richting van Gorinchem
  • Op- en afrit (22) Nieuwendijk van de A27 in de richting van Gorinchem
  • Afrit (23) Werkendam van de A27 in de richting van Gorinchem

Omleidingsroutes A27

Verkeer op de A27 richting Gorinchem wordt als volgt omgeleid via de A2 of A16. Het lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Veiligheid voorop bij werkzaamheden

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook jij kan als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én jezelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer nieuws?