Struinen over de schemermarkt tot in de late uurtjes

Struinen over de schemermarkt tot in de late uurtjes

Vrijdag 27 september zal de tweede editie van de Schemermarkt worden georganiseerd in Gorinchem. Een markt vol leuke spullen en gezellige ondernemers die hun producten verkopen op de Langendijk.

Op de Langendijk worden de schemerlampen al opgehangen voor de de Schemermarkt. Op vrijdag 27 september tussen 18:00 en 23:00 is namelijk de 2de editie van de Schemermarkt. Op de markt zal naast leuke kraampjes, muziek en theater ook de ondernemers op de Langendijk open zijn.

Kramen, toneel en muziek

Er zullen zo’n 31 verschillende kraampjes met originele producten aanwezig zijn. Daarnaast zullen de winkels en horeca ook geopend zijn. Tussen de kraampjes zal er doorlopend diverse kleine voorstellingen zijn. Bij slecht weer zal dit binnen plaatsvinden. Op diverse plaatsen in de straat is er muziek. En midden in de straat kunnen mensen meedoen met de silence disco. Je kan met een koptelefoon lekker dansen. Mensen die willen meedoen moeten €20,- borg betalen. Graag €20,- contant en gepast meenemen. Bij inlevering van de koptelefoon krijg je deze gewoon weer retour.

Meer nieuws?