Team Van Oord oefent in woestijn voor ‘Tour for Life’

Team Van Oord oefent in woestijn voor ‘Tour for Life’
Foto: Van Oord

Medewerkers van Van Oord zullen binnenkort 1.300 km fietsen van Italie naar Nederland voor Daniel den Hoed fonds. Ze zullen deelnemen aan de Tour for Life.

Foto: Van Oord

Bij Van Oord hebben ze geen gebrek aan doorzettingsvermogen. Zelfs de woestijn wordt gebruikt als oefenterrein. Want op 25 augustus verschijnt Team Van Oord voor de 5e keer aan het begin van de Tour for Life. Ze zullen 1.300 kilometer van Italië terug naar Nederland fietsen, allemaal voor het goede doel Daniel den Hoed.

Daniel den Hoed fonds

Daniel den Hoed Fonds bestrijdt kanker door succesvol kankeronderzoek te financieren dat is uitgevoerd door het Erasmus MC Kankerinstituut. Het sponsorgeld van Tour for Life gaat naar de financiering van dit wetenschappelijk onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Tour for Life

De Tour for Life is een fietstour in 8 dagen over 1.300 km van Italië terug naar Nederland over een spectaculaire route. Fietsers beklimmen wereldberoemde cols uit de Tour de France met adembenemende stijgingspercentages en vergezichten. Ze passeert idyllische Franse dorpjes, cruiset door glooiende landschappen, en trotseert venijnige kuitenbijters van de Waalse Ardennen. Je rijdt over de mooiste wegen waar je niet eerder zou komen. En dan de slot dag worden de deelnemers ontvangen door familie en vrienden onthaald na acht dagen bij de grootse finish in het Tom Dumoulin Bikepark in Sittard. 

Het Van Oord team heeft al €101.672,01 opgehaald. Maar ze kunnen nog wel meer steun gebruiken. Dus wil je Van Oord team ondersteunen? Dat kan via de site van Tour for Life

Meer nieuws?