Dirk Zwart kanoot Linge af voor goede doel

Dirk Zwart kanoot Linge af voor goede doel

Aspenaar Dirk Zwart gaat de Linge af kanoën 7 augustus voor Sinani, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Zuid Afrika.

Alle 108 kilometer gaat Aspenaar Dirk Zwart kanoën voor kwetsbare kinderen in Zuid Afrika. Hij zal starten in Doornburg (in de buurt van Arnhem) en zal uiteindelijk aankomen in Gorinchem. Dirk zal na verwachting drie dagen nodig hebben om alle kilometers af te roeien. Dirk zal ondersteuning krijgen van zijn nichtje Fleur Hasebos. Ze zal halverwege augustus vier maanden afreizen naar Zuid Afrika om daar stage te lopen bij Sinani.

Sinani

Sinani is een Christelijke ontwikkelingsorganisatie die zorgt voor meer dan 1100 wees- en andere kwetsbare kinderen. De ontwikkelingsorganisatie werkt in en rondom Nelspruit in Zuid Afrika. Ze steunen projecten voor weeskinderen, kwetsbare communities en weduwen/weduwenaren. Zo bouwen ze zo genoemde Life Centers. Deze centra zorgen voor het identificeren van de kwetsbaarste kinderen in de omgeving en het bieden van hulp aan deze kinderen. Verder zorgt het voor basis gezondheidzorg en biedt het ook hulp bij huiswerk.

Steunen?

Wil je Dirk Zwart steunen? Dat kan door een donatie over te maken op rekeningnummer: NL72 RABO 0304 0066 53 ten name van F.I. Hasebos met vermelding KANOTOCHT ZUIDAFRIKA