Opening fototentoonstelling ‘De boom in’

Opening fototentoonstelling ‘De boom in’
Foto: Wikipedia - Arch

Op vrijdagmiddag 2 augustus opent de tentoonstelling met foto’s van alle inzenders van de fotowedstrijd ‘De boom in’, gehouden door het Gorcums Museum en het Huis van Inspiratie. De opening is om 14.00 op de begane grond van het Gorcums Museum, en de foto’s blijven daarna te zien t/m 15 september 2019. Toegang is gratis.

Foto: Wikipedia – Arch

Aanleiding voor de fotowedstrijd was de tentoonstelling Dromen van bomen die nog t/m 15 september 2019 in het Gorcums Museum te zien is. Zo’n 135 deelnemers hebben hun mooiste, gekste, raarste en vooral inspirerendste bomenfoto’s ingestuurd. Uiteindelijk moest de deskundige jury daarom kiezen uit maar liefst 400 foto’s. Uiteindelijk zijn zes bomenfoto’s geselecteerd, waarop vervolgens bezoekers de komende weken  hun stem kunnen uitbrengen. Welke foto’s dat zijn? Dat wordt 2 augustus bekend gemaakt. De foto met de meeste stemmen wordt de uiteindelijke winnaar. 

Creativiteit

Het Huis van Inspiratie maakt meedoen een kunst! Kunst is niet alleen maar om naar te kijken in het museum, in iedereen schuilt stiekem een kunstenaar. Daarom heeft het Huis van Inspiratie samen met het Gorcums museum iedereen uitgedaagd uit om je creativiteit de vrije loop te laten. De opdracht was: maak een of meerdere originele bomenfoto’s en stuur deze in. Vertel er een verhaal mee, laat je visie op schoonheid zien, of verbaas de kijker. Niets is te gek, als het maar iets met bomen is! 

Steun jij ‘Ik hou van Gorinchem’ zodat wij meer kunnen doen?