Caribabad gaat tegelvloer vervangen van wedstrijdbad

Caribabad gaat tegelvloer vervangen van wedstrijdbad

Caribabad gaat na 30 jaar de tegelvloer van het wedstrijdbad vervangen. Dat zal tot eind augustus gaan duren. Vanaf 1 september hoopt het zwembad de wedstrijdbad weer open te kunnen doen.

“2 jaar geleden was het recreatiebad aan de beurt, dit jaar moet de tegelvloer van het wedstrijdbad eraan geloven. Na 30 jaar is de tegelvloer echt aan vervanging toe.” laat Caribabad weten. “Vorig jaar is het wedstrijdbad al 3 weken dicht geweest. Er zaten toen een aantal tegels los. Om die reden hebben we al het water eruit gepompt en de plekken die zwak waren vervangen. Na de vloer van dichtbij te hebben kunnen aanschouwen hebben we besloten de tegelvloer dit jaar in zijn geheel te vervangen”

Buiten baantjes trekken in de ochtend

Omdat sommige bezoekers hinder ervaren van deze renovatie hebben ze besloten dat er geen zomerzwemlessen en banenzwemmers deze zomer is in het wedstrijdbad. Om de banenzwemmers tegemoet te komen geven ze de mogelijkheid om doordeweeks van 08:45 t/m 09:45 in het buitenbad te komen banenzwemmen.

Op 1 september verwachten we het wedstrijdbad feestelijk te kunnen heropenen. Indien de werkzaamheden eerder afrond zijn, gaan we uiteraard eerder open.

Meer nieuws?