Zin om dingen te organiseren voor Buitenspeeldag? Gemeente helpt graag!

Zin om dingen te organiseren voor Buitenspeeldag? Gemeente helpt graag!
Foto: Gemeente Gorinchem

Op woensdag 12 juni is het nationale Buitenspeeldag. De gemeente wil stimuleren dat veel kinderen lekker buiten gaan spelen. Daarom kun je bij de gemeente terecht als je zelf een activiteit wilt organiseren of advies, sport- en spelmateriaal nodig hebt.

Foto: Gemeente Gorinchem

Materialen lenen

Heb je (extra) sport- en spel materialen nodig? Via Gorinchem Beweegt kunt je een voetbalpakket, hockeypakket, circuspakket en nog veel meer lenen. Geef op de materiaallijst aan wat u wilt lenen en mail deze naar gorinchembeweegt@gorinchem.nl. Voor het lenen van de trampolinekar, springkussen, balance bikes en familieskies neemt u contact op met team Wijkbeheer. Dat kan via wijkbeheer@gorinchem.nl of telefonisch (0183) 659 684.

Advies en contact

Mis je nog advies of heb je inspiratie nodig voor de invulling van een leuke activiteit op deze dag? Mail dan naar gorinchembeweegt@gorinchem.nl. Mail ons ook als je al weet wat je gaat organiseren in je eigen buurt. Wij brengen de activiteiten dan onder de aandacht van de kinderen!

Meer informatie

Kinderen spelen steeds minder buiten. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag. Op www.jantjebeton.nl/buitenspeeldag staan veel leuke en handige tips en documenten die je kunt gebruiken.

meer nieuws?