Met de nachtbus van Utrecht terug naar Gorinchem tijdens Koningsnacht

Met de nachtbus van Utrecht terug naar Gorinchem tijdens Koningsnacht

Mocht je geen zin hebben om deze koningsnacht in Gorinchem te vieren maar in bijvoorbeeld Utrecht? Dan kun je vrijdag met de nachtbus van Utrecht c.s. naar Gorinchem.

Foto: Pixabay

U-OV en Syntus Utrecht zetten 26 april nachtbussen in van Utrecht Centraal naar Gorinchem. Wel gaat de bus langs Vianen, Zijderveld, Schoonrewoerd, Leerdam, Dalem en daarna in Gorinchem. Hij stopt bij halte Griendweg, Marconiweg, Spijksepoort, Station Gorinchem en Beatrixziekenhuis om via Meerkerk weer naar Utrecht te gaan.

Vertrektijden

De bus vertrekt 1:30, 2:30 en 3:30 en komt ongeveer een uurtje later aan. De bus vertrekt vanaf C5 richting Gorinchem.

Kosten voor de nachtbus

Afhankelijk van je bestemming betaal je met je OV-chipkaart € 6,20 of € 7,20. Let op: abonnementen en het studentenreisproduct zijn niet geldig in de nachtlijnen. Zorg daarom dat er voldoende saldo op je kaart staat: het borgbedrag is deze nacht € 8,- in plaats van de reguliere € 4,-.
Heb je geen OV-chipkaart? Het is ook mogelijk om voor € 7,20 een los kaartje te kopen in het speciale verkooppunt. Dit kan op de dag zelf, 26 april, vanaf 21:30 uur. Het verkooppunt vind je in de hal van Utrecht CS (aan de Jaarbeurskant van de hal, nabij haltes C en D). Hier kun je alleen pinnen. Om wachten in rijen te voorkomen raden we je aan om gebruik te maken van de OV-chipkaart. Zo weet je zeker dat je je bus haalt.

Meer nieuws?