GJS neemt maatregelen tegen overlast

GJS neemt maatregelen tegen overlast

Voetbalvereniging GJS is de overlast op hun complex zat en neemt daarom maatregelen om deze overlast te voorkomen. Dagelijks vinden ze schade met hun materiaal of vinden ze afval.

Foto: GJS

“Steeds vaker voetballen /spelen e kinderen op ons complex op de momenten dat er geen trainingen en/of wedstrijden zijn. Ze doen dat ook op de momenten dat de poort op slot zit. Dit veroorzaakt de nodige overlast. Overlast waar we als vereniging van af willen. ” laat de vereniging eten. Dagelijks vinden vrijwilligers van de vereniging afval op en rondom het veld. Deze worden dagelijks door de vrijwilligers opgeruimd.

Elke dag veld compleet controleren

Door deze overlast moet de vrijwilligers het veld compleet controleren of er geen glasscherven of scherp afval ligt. Immers kunnen mensen zich flink verwonden als ze spelen op het veld. Ook worden doelnetten en stukken kunstgras kapot gemaakt. Dit gebeurt doordat verkeerde schoenen op het veld worden gebruikt of omdat ze met fietsen erop gaan rijden.

Ook andere hebben er last van

Niet alleen GJS heeft er last van, ook Kinderopvang Gorinchem en Romano Voetbalschool heeft hier last van. Deze organisaties moeten kinderen weg sturen. “En dat gaat niet altijd vanzelf. Zoals aangegeven, betalen deze organisaties aan de gemeente voor het gebruik van de velden. Dan kan het niet zo zijn dat zij moeten bekvechten om de gehuurde ruimte te kunnen gebruiken.” laat het bestuur van GJS weten.

Daarom heeft het bestuur besloten om vanaf nu de poort af te sluiten om het moment dat er geen gebruik wordt gemaakt van de velden.

Meer nieuws?