YouTuber Enzo Knol bezoekt Piazza Centrum

YouTuber Enzo Knol bezoekt Piazza Centrum

Vele zullen hem niet kennen, maar ouders met nog kinderen zullen hem vast kennen. Met ruim twee miljoen fans weet de Nederlandstalige Youtuber Enzo Knol dagelijks zijn fans te verrassen met een video. Daarin laat de Youtuber zijn dagelijkse leven zien. Zo was hij dinsdag 12 februari onverwachts in het Piazza Centrum. In zijn vlog nummer 2017 was te zien hoe hij een bezoek bracht aan horecagelegenheid Proeverz en Juwelier Jenny Blom.

Foto: Wikimedia

Overal waar Youtuber Enzo Knol komt staan hordes met kinderen te wachten. Ook afgelopen dinsdag 12 februari toen de grootste Nederlandstalige YouTuber een bezoek bracht aan Gorinchem. In zijn vorige vlog was te zien hoe hij bij een veiling een aantal koffers en tassen had gekocht. Deze koffers en tassen waren gevonden bij Schiphol en niet meer te traceren. In een aantal tassen waren juwelen gevonden die hij liet taxeren bij de Gorinchemse Juwelier Jenny Blom. Daar bleek Enzo Knol van een koude Kermis terug te komen, omdat het vooral nep sierraden waren. Na het bezoeken van de juwelier ging hij met zijn gezelschap nog een hapje eten bij restaurant Proeverz. Daar kregen kinderen snel door hun held er zat. Na zijn lunch vertrok de YouTuber weer richting zijn vervolg afspraak.

Hij komt terug

Door de gastvrije ontvangst komt Enzo Knol weer terug naar Gorinchem. Vooral de service van Patricia Eggebeen van Juwelier Jenny Blom sprak de YouTuber erg aan. Wel zal Enzo Knol nog moeten oefenen op de naam van de stad. Want is het nu Gorkum, Gor-in-chem of toch anders. In zijn vlog gaat het regelmatig mis.

Inmiddels hebben ruim een half miljoen mensen het filmpje gezien. Op 4:17 is Gorinchem al te zien met het Caribabad op de achtergrond. Tot 22:21 is te zien hoeveel plezier Enzo Knol haalt uit de gastvrijheid van de stad en vooral z’n fans.

Meer nieuws?